Takk for meg

Jeg har tenkt og fundert litt på dette, og jeg har kommet frem til at min tid som blogger er over. Bloggen legges ned - jeg ønsker ikke lenger å dele så mye av livet mitt.

For tiden er jeg ganske sårbar, og jeg har rett og slett ikke råd til å ta noen sjanser. Motivasjonen jobber jeg hele tiden med, og som en behandler jeg hadde før brukte å si: Motivasjon er en ferskvare.
Nå må jeg klamre meg fast i hver minste lille bit av den ferskvaren, og jeg er ikke villig til å miste ned deler av den.

Noen ganger må man dessuten bare innse at det ikke er resten av verden det er noe galt med, men at det er i en selv noe må gjøres. Og enda viktigere... jeg kan ikke forandre andre, men jeg kan forandre hvordan jeg selv forholder meg til dem.
Blant annet derfor, gjør jeg en endring i måten jeg forholder meg til verden på. Ved å la være å blottlegge meg, gjør jeg meg ikke så sårbar. Da tar jeg ikke like mange sjanser.

For ikke så lenge siden, skrev jeg at jeg skulle fortsette å blogge helt til det ikke ga meg noe lenger. Og det er vel dit jeg har kommet. Når jeg logger inn på bloggen, kjennes det mest vondt. Litt utrolig er det egentlig, med tanke på hvor mange fantastiske lesere jeg har fått. Mennesker som støtter og vil alt vel, og stadig vekk bruker av tiden sin til å skrive gode ord til meg.
Til dere vil jeg si en stor TAKK!
Men saken er vel at dersom jeg ikke kan takle negative tilbakemeldinger - nei, da får jeg også la være å blogge.
Jeg har valgt å slette de siste innleggene, fordi noe av det som står i kommentarene rett og slett blir for drøyt til at jeg vil la det ligge ute. Det er ikke alene på grunn av den saken at jeg slutter å blogge, men det var nok det som fikk blogglysten til å tippe over. Resten av bloggen får jeg se om jeg fjerner etter hvert.

Og til alle dere som har lest....
"Takk" er egentlig ikke nok, men jeg vet ikke hvordan jeg ellers skal si det.
Jeg håper bare dere vet at jeg har satt pris på hver eneste en av dere som har vært så greie mot meg. Dere har ofte klart å løfte dagene mine flere hakk, og dere har fått meg til å reflektere over saker og ting. Dere har motivert meg, og kommet med løsninger. Dere har hjulpet meg med å bære håpet, og dere har lært meg mye.
Ikke minst har jeg fått kontakt med mange nydelige jenter gjennom bloggen, noen vil jeg sannsynligvis og forhåpentligvis ha kontakt med fremover også.
Jeg skal definitivt fortsette å kjempe. Jeg sier ikke at det blir enkelt, men jeg sier at det er mulig å komme ut av dette. Og det skal jeg gjøre. Jeg skal si ordene "jeg er frisk", og kjenne at jeg virkelig mener det. Hva andre mener om den saken spiller ingen trille, så lenge jeg selv vet at jeg har det i meg.

 

Dere har uten tvil vært med på å løfte meg, og det er jeg dere evig takknemlig for.

Dett var dett.
<3

42 kommentarer

Christiine

16.jan.2011 kl.23:22

Jeg forstår deg så godt, Solveig <3 håper virkelig en dag i fremtiden vi lesere får se deg på bloggfronten igjen, og leser innlegget "JEG ER FRISK"

Det er mitt eneste ønske og håp for deg, pass godt på deg selv og lykke til!:) varme tanker videre!

Izabelle

16.jan.2011 kl.23:25

Uff, det er veldig trist at du skal slutte, men samtidig så forstår jeg litt hvorfor også. Jeg er selv en person som sliter med å ta til meg kritikk(eller tar det overdrevent til meg er vel nærmere rett), men uansett. Jeg håper du klarer å bruke energien din nå på å gå mot friskheten, og jeg håper virkelig, virkelig du oppdaterer bloggen din den dagen du kan si "Nå er jeg frisk" og mene det. Stå på, du er sterk!

Snoopy :c)

16.jan.2011 kl.23:26

Du må gjøre det som kjennes rett for deg.

Takk for alt du har delt.

Wish you all the best.

Masse gode tanker ifra Snoopy :c)

Andreas Nickolai

16.jan.2011 kl.23:27

Nei, så trist at du slutter! Men hvis det er det beste for deg, så må det jo bare gjøres.Lykke til videre! :)

maviiie

16.jan.2011 kl.23:49

All respekt! Masse gode tanker til deg og lykke til videre på veien :)

Emilie Johanne.

16.jan.2011 kl.23:50

Skjønner hva du må gjøre. Håper at du en dag kan komme tilbake til bloggen og fortelle at "nå er jeg frisk!". Du har inspirert mange, og jeg har ALDRI fått inntrykk av at du vil dette, av at du er svak, av at du ikke kjemper eller av at du glamouriserer sykdommen din.

Lykke til videre. Jeg krysser alle fingere for deg. Jeg veit at du går gjennom en veldig hard periode akkurat nå, og jeg håper så inderlig at det lysner litt for deg snart. Lykke til videre, med veien mot friskhet og videre i livet.
All respekt til deg! Gleder meg til å få høre at du har blitt frisk! Lykke til videre, jeg har full tro på at du kommer til å klare det!

Lykke til videre i livet :-)

Caroline

17.jan.2011 kl.00:41

Kjære Solveig! :)

Jeg vil takke deg for alle kloke ord du har så ydmykt delt med oss. Dine erfaringer og opplevelser, det at du har skrevet om det, det har hjulpet mange og gitt mange håp. Det å vite at man ikke er alene er utrolig godt. Og, det at man kan følge deg tett og se hvordan ting fungerer, det er bare helt fantastisk. Jeg skjønner at du synes det er sårt hvis du blottlegger deg og blir angrepet for det. Så, det at du slutter å blogge er fullt forståelig. Men, for å være litt egoistisk, så må jeg si at det kommer til å bli et stort savn. Jeg er daglig inne og leser hos deg og ser at du er veldig sterk. Selvom du er svak. For, når du innrømmer at du er svak, det er da du viser at du virkelig er sterk! Jeg beundrer deg Solveig!

Ønsker deg alt godt for fremtiden! Masse lykke til!

Og, velkommen tilbake i bloggverden, hvis du ønsker det, en dag!

Stor klem fra meg <3

whooah - Line

17.jan.2011 kl.00:43

Jeg driver selv og skal komme frem til det punktet der jeg kan si: JEG ER FRISK, og mene det.. så vet det ikke er enkelt i det hele tatt, men det er bare å kjempe! Det vil alltids være nedturer og oppturer. Stå på!

Bloggen din har hjulpet meg litt på vei. Du er så flink til å sette ord på ting, skrive det ned, noe ikke jeg er. Så å lese dette, og kanskje kjenne meg litt igjen har fått i gang litt saker og ting i hodet.

Så vil bare si LYKKE TIL! :) Dette klarer du, du har rette instillingen!

EKå

17.jan.2011 kl.01:11

Jeg kommer til å savne deg. God bedring og stå på!

epione

17.jan.2011 kl.02:20

Liker bloggen din, men forstår godt at du ikke vil mer. Ønsker deg alt godt videre! <3

Karianne - valiumsvalsen

17.jan.2011 kl.10:19

Du og bloggen din kommer til å bli savnet Solveig<3 Jeg forstår også hvorfor du velger å slutte, og det er trist.. Konsentrer deg om deg selv og veien for en friskere hverdag, fortsett å kjempe med nebb og klør. Jeg ønsker av hele mitt hjerte å en gang kunne få lese et innlegg fra deg hvor det står - jeg er frisk - <3

(Håper vi kan holde kontakten på fb) Du er nydelig^^

Vamp

17.jan.2011 kl.10:31

Kjære Solveig- jeg forstår deg svært godt,

Du må alltid tenke på hva som er best for deg!

Takk for gode tanker og refleksjoner og at jeg har blitt litt kjent med deg. Det har betydd mye.

Jeg ønsker deg virkelig alt godt og håper du blir frisk fort.

Du sa for en stund siden at du ville sende meg en Mail, men jeg forstår atdu har hatt nok annet å gjøre og tenke på. Men om du vil, vil jeg gjerne sende deg en Mail.

Stor klem og gode tanker for deg og fremtiden,

Vamp (hei_di94@hotmail.com)

<3<3<3

airplains

17.jan.2011 kl.10:42

Lykke til videre (:

Viccc

17.jan.2011 kl.11:55

Hvis du aldri sletter hele bloggen - og du en gang føler du kan gå inn så skrive "dette går rett vei" eller "nå. nå kan jeg kalle meg frisk".. så vet du det er mange her i verden du har aldri møtt som vil føle en lettelse i hjertet.

Jeg ber for deg, Solveig.

Kristine/Dinosau

17.jan.2011 kl.12:11

Tusen takk for at jeg fikk følge deg. Kommer virkelig til å savne updates, men jeg har STOR (enorm) forståelse for at du lar bloggingen ligge.

Ønsker deg alt godt! Keep fighting! Kjempestor klem og alle gode ønsker fra meg

Ida

17.jan.2011 kl.14:18

Ønsker deg alt godt og lykke til!
Kan ikke skjønne hvorfor folk gir deg negative kommentarer,
men det er ikke vårt eller ditt problem, det er deres problem ;)

Cathrine

17.jan.2011 kl.15:32

Isj.. det var en trist start på en ny uke :-( Men jeg forstår deg utrolig godt, og er enormt takknemlig for at jeg har fått muligheten til å "bli kjent med deg" gjennom bloggen! Tusen takk for alt du har delt med oss! :-)

Kommer virkelig(!) til å savne deg, og tenke mye på deg... Du veit hvordan noen mennesker bare "treffer" deg på sett og vis!? Du har definitivt vært en av de! Og det enda vi stort sett har "enveiskommunikasjon" :-D

Æsj, dette var triste greier altså... Veit liksom ikke hva jeg skal si.. Men jeg ønsker deg all min lykke til videre i livet! Tror det var første kommentaren jeg skrev til deg; "jeg bare veit at du kommer til å klare å bli frisk (les: ikke leve med sf, men FRISK) , jeg nevnte selvinnsikten din som øverste faktor for at jeg mente dette, og også at jeg "så det på deg" :-P Den magefølelsen er fremdeles like sterk, bare så du veit det :-)

Det GODE førsteinntrykket jeg fikk av deg da jeg fant fram til bloggen din, er definitivt også det samme (om mulig enda sterkere), og selv da du velger å avslutte bloggingen din, gjør du det selvfølgelig med denne unike selvinnsikten som du har...

Jeg håper bare at når du nå avslutter, at du klarer å fokusere på det positive fremfor det negative bloggen kanskje har ført med seg... At du veit hvor mange sjeler du har berørt... og ikke minst gitt håp til! For DET har du! :-)

Som jeg beundrer deg, Solveig... Virkelig <3 <3

*Takk*

laila

17.jan.2011 kl.18:11

ååå,jeg kommer til å savne deg og bloggen din Solveig,men det er sant som du sier. Om du føler deg sårbar,og ikke ønsker å dele mer av deg selv så skal du gjøre det som føles mest riktig for deg :)

Lykke til videre :) <3

Frida S.

17.jan.2011 kl.21:36

Ble helt fra meg nå, selv om jeg nesten hadde på følelsen at det ville komme. Om ikke slutten, men i hvert fall at du kom til å ta en pause.

Først fikk jeg helt vondt i magen og ble paranoid (med god grunn). ''Fikk den idiotiske kommentaren min begeret til å renne over?'', etterfulgt av en bølge av skyldfølelse, skam og anger. Du aner ikke hvor mye jeg skulle ønske jeg kunne spise i meg den kommentaren der som bare var dum og kom helt feil ut. Det var ikke meningen at moralen med det utrolig teite jeg skreiv skulle tolkes som et ''skjerp deg, Solveig'', men mer som et spørsmål til hva du EGENTLIG vil.

Uansett: Gjort er gjort.

Dessverre.

Jeg står fremdeles fast ved at jeg altfor gjerne skulle gitt min ''nesten''-plass på Capio til deg. Hvis det er der du tror du kan klare å slå sykdommen i stykker, så håper jeg SÅ MYE at du kommer deg dit, og at du klarer å finne fram til hvem du er, hva du vil bli og..hele den klisjeen der, selv om det er viktig.

Takk for alt du har skrevet. Det er rart å tenke på hvor lenge jeg faktisk har fulgt deg uten å gi fra meg så mye som et livstegn, og at jeg tror jeg har klart å få med meg hvert eneste ord som er blitt publisert på denne bloggen, den forrige og tilogmed blogspot-bloggen din. Du har skrevet SÅ mye bra og fått både meg og tydeligvis flere andre til å tenke, og du og bloggen din kommer til å bli savnet en masse. Takk for alt du har delt- alt fra lys i brødformer (hihi) til innerste tanker. Tusenmillionertakk ♥

Herregud, det føles som om jeg tar farvel med deg for alltid her. Jeg håper (''håper'' er for svakt egentlig) at det fra nå av bare går oppover. Jeg håper du kommer til skikkelig behandling, at du klarer å overvinne denne drittsykdommen en gang for alle og at du lar oss få lese/høre setningen ''NÅ ER JEG FRISK'' den dagen du føler du kan bruke den.

Klem Frida.

♥ ♥ ♥

caroline

17.jan.2011 kl.21:50

Kommer til og savne bloggen din vennen, men vi holder jo kontakt uten bloggen <3

Masse lykke til videre vennen, gla i deg :)

Lendefamily

17.jan.2011 kl.22:54

Takk for alt du har delt, Solveig:)

Roger

18.jan.2011 kl.09:39

Hei <3 Dette er faktisk første gang jeg er inne på din blogg og leser. Jeg må si at jeg virkelig føler med deg. Det er ikke bestandig like lett å "brette" ut livet sitt i offentligheten, men du skal vite at det har du gjort på en ydmyk og ærlig måte. Jeg ønsker deg ALT godt i fremtiden og sier som Frida....... at du lar oss få lese/høre setningen "NÅ ER JEG FRISK" <33333

Frida S.

18.jan.2011 kl.10:52

Jeg tror deg, men står likevel fast ved at jeg ville spist kommentaren i meg om det var mulig. (om den så inneholdt 3000 kalorier).

Littegrann glad i deg også! (;

Miriam

18.jan.2011 kl.11:31

Utrolig trist, men veldig forståelig! Kanskje du kommer tilbake ved et senere tidspunkt? Lykke til ihvertfall!

Marthe

18.jan.2011 kl.19:07

Jeg forstår valget ditt og aksepterer det vennen! Vi håper jeg har kontakt utenom. Og, jeg ønsker deg alt godt i de dagene som komme fremover nå! Stor klem til meg. Hvis du kjenner det godt å skrive så ikke slutt med det, men velg heller hvem du vil dele det med, eller ha det for deg selv<3 Jeg har tro på at skriving kan være god terapi for en selv :-)

Anne

20.jan.2011 kl.21:14

Det var trist å høre, men likevel ser jeg poenget ditt. Du er en av de tøffeste sjeler jeg har blitt kjent med over bloggen, og jeg synes du er ufattelig sterk. Det er det du er, Solveig. Sterkere enn du aner!

Det finnes håp for deg. Du blir frisk(ere) en dag og kommer til å stå kjempe sterk i dine sko!

Håper vi kan holde litt kontakt over facebook, for jeg vil mer enn gjerne komme med noen støttende og glade ord.

Du er en utrolig flott jente, og jeg er glad for å ha fått ta en titt i hverdagen din.

Stå på, vennen.

Heia, heia!

KLEM fra Anne <3 <3

Caroline - Psykisk syk

24.jan.2011 kl.00:48

Savner deg og dine kloke ord, Solveig! <3

sirilindhjem

24.jan.2011 kl.14:13

Jeg skjønner deg, Solvig. Du har nok gjort det riktige, det er det jo tross alt bra du som vet!

Jeg er stolt av deg, for den du er og det du har delt med oss andre!

<3

Karina

24.jan.2011 kl.18:06

Kommer til å savne bloggingen din, søta.

Lykke til! <3

Fatal Moments

24.jan.2011 kl.21:58

Åj..?? Kommer til å savne bloggen din, jeg.. Du er jo så herlig! :) Håper virkelig du klarer å bli frisk snart!

Klem <3

Line Berg @ lineffs.com

26.jan.2011 kl.21:46

så trist ;( men det var godt å kunne følge deg den tiden du har vært her <3 du må gjøre det som er riktig for deg, og hvis å legge ned bloggen er det, så gjør du det. please stay in touch sweetie <3 må komme hit en helg da, så kan vi ta en real fest med fleur :) :*

Kristine/Dinosau

27.jan.2011 kl.13:31

Ville bare stikke innom og si jeg har tenkt på deg og savnet bloggingen og håper det går bra! Vet ikke om du er innom og leser her, da, men HVIS du er det??? Mange gode tanker til deg <3<3<3

Line Berg @ lineffs.com

01.feb.2011 kl.15:39

SV: Japp, den er grei vettu, søtnos!:) <3

Line Berg @ lineffs.com

01.feb.2011 kl.18:33

SV: Det er jaggu meg sant .. Det skal være lov å vise følelser.. Men det er så rart at det blir sånn ;p på jobben ogsånt , når alle sier til hverandre "jøss, så fin line er nå a, så bra det går", da ender det som regel med sykemelding eller innleggelse, for det er da jeg har det som verst. men men. god klem :) <3

Line Berg @ lineffs.com

01.feb.2011 kl.20:17

HEI! :D

Jeg har nå startet en ny bildekonk på bloggen min. Ta turen innom, å bli med da vel! :)

http://lineffs.com/2011/02/01/konkurranse-2/
Ta deg tid til å bli frisk! :)

Lykke til <3

Yuki,

http://www.yukina.blogg.no

Kristine @ Kitiinee

15.feb.2011 kl.13:46

Tenker på deg Solveig! <3

Masse masse lykke til! Savner å høre fra deg. Men det er viktig at du har gjort det som er best for deg. Har stor forståelse for avgjørelsen din! :) Take care! <3

Rui96

15.feb.2011 kl.15:54

Utrolig fin blogg! kan du adde meg som venn ? fordi jeg får ikke adda noen :s<3

Hedda

18.feb.2011 kl.22:24

Savner bloggingen din Solveig. Håper det går bedre med deg, og hvis du føler for det hadde det ikke skadet med en liten update en gang, men ta deg all den tiden du trenger. Fokuser på retning frisk.

Klem :D

Marita

23.feb.2011 kl.11:08

Savner å lese bloggen din. Lurer på hvordan det går med deg? Kjemp kampen, heier på deg :)

Linn M

23.feb.2011 kl.15:38

Savner blogginga di ! Håper du har det så bra som mulig :)

Skriv en ny kommentar

Solveig @ poona

20, Larvik


Jeg heter Solveig! Hva heter du?

Nå har du klikket deg inn på min blogg, som nærmest har fungert som min "dagbok".


Lenge har jeg blogget daglig, men nå blogger jeg bare av og til. Når det måtte passe seg. Krampeblogging, kun for min egen del. På sett og vis tenker jeg at jeg er en såkalt hverdagsblogger. Jeg blogger om nøyaktig det som opptar meg i øyeblikket. Siden spiseforstyrrelsen har tatt mye av min tid og energi, inneholder bloggen naturligvis mange ord om det og den kampen det innebærer.
Du kan si det sånn at mitt mål er at dette skal bli en hverdagsblogg i ordets rette betydning. Med andre ord: at ikke spiseforstyrrelsen henger etter meg og tar min tid og energi - at jeg blir frisk. Nå har jeg kommet på god vei. Jeg er ikke 100% i mål, men jeg balanserer. Jeg holder meg oppe, og akter å aldri la meg falle igjen.
Du må gjerne følge meg på veien! :)

For tiden leser jeg: Uro - en reise i det moderne selvet

Norske blogger
Blogglisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits