UTVALGTE BLOGGINNLEGG

Her tenkte jeg at jeg kunne linke til noen utvalgte av egne blogginnlegg. Jeg skal i alle fall forsøke å legge inn de innleggende hvor jeg skriver litt informerende om det ene eller det andre. Blogginnlegg jeg vil gi litt ekstra oppmerksomhet.


17.12.10 Den grå suppa
- Inspirert av en temakveld hos IKS, skrev jeg dette blogginnlegget om noen mulige bakenforliggende årsaker for en spiseforstyrrelse.

01.12.10 Syke, sykere, SYKEST!
- Min irritasjon over folks gradering av alvorlighetsgrad på sykdom, etter hva som er synlig for dem.

08.11.10 Forebygging av beinskjørhet
- Et innlegg jeg skrev om benskjørhet, hvem som er i fare for å utvikle det, og hvordan man best kan forebygge utvikling av beinskjørhet (osteoporose)

16.10.10 Førerkort og spiseforstyrrelser
- Trafikksikkerhet er viktig! Har man en spiseforstyrrelse, er det noen ting det er verdt å tenke på før man setter seg bak rattet.

09.10.10 Det er ikke så skummelt som du tror - en veiviser
- Her har jeg skrevet noen ord om IKS (interessegruppa for kvinner med spiseforstyrrelser), og viser veien opp dit bilde for bilde - skritt for skritt. Målet med innlegget er å ufarliggjøre, og å motivere akkurat deg til å ta en tur innom.

06.10.10 Vitaminer og sånt
- Litt informasjon om vitamintilskuddene jeg tar, og link videre til mer informasjon. 

 

På siden om meg, har jeg lagt inn linker til noen av blogginnleggene som i større grad handler om meg personlig.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Solveig @ poona

20, Larvik


Jeg heter Solveig! Hva heter du?

Nå har du klikket deg inn på min blogg, som nærmest har fungert som min "dagbok".


Lenge har jeg blogget daglig, men nå blogger jeg bare av og til. Når det måtte passe seg. Krampeblogging, kun for min egen del. På sett og vis tenker jeg at jeg er en såkalt hverdagsblogger. Jeg blogger om nøyaktig det som opptar meg i øyeblikket. Siden spiseforstyrrelsen har tatt mye av min tid og energi, inneholder bloggen naturligvis mange ord om det og den kampen det innebærer.
Du kan si det sånn at mitt mål er at dette skal bli en hverdagsblogg i ordets rette betydning. Med andre ord: at ikke spiseforstyrrelsen henger etter meg og tar min tid og energi - at jeg blir frisk. Nå har jeg kommet på god vei. Jeg er ikke 100% i mål, men jeg balanserer. Jeg holder meg oppe, og akter å aldri la meg falle igjen.
Du må gjerne følge meg på veien! :)

For tiden leser jeg: Uro - en reise i det moderne selvet

Norske blogger
Blogglisten
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits